Відомий український комік і актор студії "Квартал-95" Юрій Великий, який прославився своєю пародією на Володимира Зеленського та інших знаменитостей, розповів про [ейт шанувальників і реакцію проросійського пропагандиста Анатолія Шарія на його пародію.

Про це Юрій Великий розповів в інтерв'ю радіоведучому Cлаві Дьоміну. Як повідомив гуморист, до критики він ставиться спокійно і його зовсім не хвилюють негативні коментарі. Особливо пародія на скандального проросійського журналіста Шарія викликала величезну хвилю хейта, хоча позитивні реакції все ж зустрічалися.

"Дуже багато хейта було, коли півтора року тому я зробив пародію на Шарія. Я прочитав кілька коментарів на Ютубі і зрозумів, що немає сенсу це читати, мені нецікаво. Там було більше трьох тисяч коментарів, але були і хороші відгуки. Я ніколи на це не ображаюся, адже я роблю свою справу, а хейтери свою", - заявив Юрій Великий.

Великий і Дьомін, скріншот з відео
Великий і Дьомін, скріншот з відео

Комік зізнався, що сам Шарій з ним не зв'язувався після ролика з його пародіюванням, але знайомі йому розповіли, що пропагандист згадав це в своєму прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Він щось там "пукнув" в прямому ефірі у себе. Я цього навіть не бачив, це мені хтось із знайомих розповів", - розповів гуморист.

Нагадаємо, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв "успіхи" російських окупантів: "СпецоБСерація йде за планом"

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський" зіграв головного російського пропагандиста, який розповів, як на нього готувався напад: "Деп*здьожефікація..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про куплених Путіним друзів з Луганська: "Сподівався на президента..."