Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер опублікувала серію гарячих знімків з першої фотосесії після її пластичної операції. Варто нагадати, в січні місяці співачка зробила маммопластику - збільшила груди до третього розміру.

У кадрі дівчина позує в спокусливому образі поганої дівчинки, в симпатичному чорному костюмчику з топа і короткої спідниці, а зверху на ній груба косуха, немов знята з плеча брутального байкера.

Скріншот з Instagram, Анна Трінчер
Скріншот з Instagram, Анна Трінчер

Блогерка зізналася, що після операції відчуває себе зовсім інакше. Раніше вона говорила, що просто без розуму від своїх оновлених форм і ніяк не може натішитися.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Обожнюю цю фотосесію і час від часу буду вам відкривати інші образи з неї 😍 А там просто ваууууу. Мой перша фотосесія з 🍒) Відчуваю себе по-іншому…" - написала Трінчер.

Шанувальники буквально засипали співачку компліментами, а також оцінили її нові знімки в гарячому обраі.

Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/
Коментарі - instagram.com/annatrincher_official/

Нагадаємо, Анна Трінчер натякнула на абьюз у відносинах з нареченим Волошиним і показала величезний синець: "Ніколи не розповідала..."

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер далеко від рідної України знайшла розраду у своєму маленькому шанувальнику: "Так хочу додому"