Співачка Оля Полякова показала як готується до виступів

Відео вона поділилася в сторіс Іnstagram.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Полякова показала як готується до виступу у Грузії. Варто зазначити, що з початком воєнних подій в Україні зірка не приділяє великої уваги тому, в чому вона вдягнена на репетиціях. Цього разу вона обрала спортивні штани з білими смужками збоку, джинсову сорочку та чорну футболку з написом.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрин відео

Попри те, ще Олі вдалося певний час приховувати свій вік, у свої 43 року вона у дуже гарній формі. Як зізналася співачка, під час святкування свого 30-річчя вона вирішила ЗМІ сказати, що їй 25 років, тим самим списавши собі 5 років. Вона тоді вирішила, що співати розважальні пісні у 30 років несолідно.

Оля Полякова. Фото: скрин відео

Проте, під час репетиції 43-річна Оля показала справжній талант та силу свого голосу. Не дарма вона має диплом оперної співачки. А на 10-річчі програми "Світське життя" вона вразила симфонічним виконанням пісні "Шлепки".

"Дуже часто мені люди закидають, що "Шлепки" це така несерйозна пісня, от чого ти не співаєш якусь серйозну музику. То я скажу, що "Шлепки" можуть звучати і так. От хай тепер хтось візьме і заспіває на випускному в академії у консерваторії. Я хочу подивитися. Дві з половиною октави діапазону", - сказала тоді зірка.

Нагадаємо, Оля Полякова блиснула запаморочливим декольте і показала, як наближає перемогу України: "Бог почує".

До слова, Оля Полякова в екстремально коротенькій сукні заспівала про головне: "Життя змінилося".

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна показала майбутнього мужика Олі Полякової: "Ти д*пу качаєш".