Зірки студії "Квартал 95" і ряд інших українських знаменитостей вирушили в благодійний тур по Європі, який відкрили неймовірним виконанням Гімну України. Відео опублікували на офіційній сторінці kvartal95official в соціальній мережі instagram.

Євген Кошовий, Юрій Ткач, Олександр Пікалов, Олена Кравець, Валерій Жидков, Олег Скрипка і ряд інших артистів захопили неймовірним виконанням Гімну України на відкритті свого благодійного туру по Європі. Їм на піаніно акомпанував знаменитий співак Pianoбой.

Виконання Гімну. Фото: скрін youtube
Виконання Гімну. Фото: скрін youtube

Зірки вирушили в тур з метою зібрати досить круглу суму для порятунку життів українців. Вони хочуть закупити спеціальне обладнання для медиків, яке дозволить видаляти уламки снарядів і проводити інші складні процедури, яких потребують українці в умовах повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Медичне обладнання дозволить проводити операції з видалення уламків і фіксації кісток (одних з найбільш поширених і складних процедур під час війни) – під візуальним контролем наших медиків", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Жадан вирушив на передову і ледь не потрапив під ворожий обстріл: "Повертається трохи побитий".

Також наш портал інформував, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков показав, як увічнили себе в історії російські окупанти-мародери: "Наочний посібник".

Крім того, ми писали, в Олени Кравець з'явилася конкурентка: студія "Квартал 95" просуває нову актрису за манерою схожу на зірку.