Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська частенько радує шанувальників свіжими публікаціями, не забуваючи ділитися новинами з особистого життя. На знаменитість в соцмережі Instagram підписано понад 200 тисяч осіб.

Ольга Мартиновська поділилася з шанувальниками новою і дуже зворушливою фотографією зі своєю донькою Вірою, яку народила від колишнього чоловіка Івана Кобеця і виховує сама. У кадрі мама з дівчинкою чутливо тримаються за руки, обговорюючи свої особисті питання.

Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська
Скріншот з Instagram, Ольга Мартиновська

Знімок був зроблений в Празі, де нещодавно проходила благодійна вечеря для збору коштів на підтримку України. Варто відзначити, що в заході також брав участь її колега, суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський.

Знаменитість зазначила, що її донька дуже співчутлива і розуміє, в якій складній ситуації опинилася її рідна країна. Віра розповіла мамі, що хоче отримати від Діда Мороза на Новий рік.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вчора вона розповіла мені, що загадає Діду Морозу цього року. "Щоб Україна була вільною" - так і сказала. Все розуміє! Якщо плаче, то мовчки, просто котяться річкою сльози, але вона не вередує, не влаштовує істерики, обіймає мене міцно і бажає удачі!!! Навчилася сама засинати, знаючи, що мама буде не скоро, але точно буде!", - написала Мартиновська.

Нагадаємо, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський з "МастерШеф" об'єднали зусилля заради допомоги Україні: "Хоча б на день"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська згадала про зруйновані дитячі мрії: "Немає землі під ногами"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про кричущий випадок з росіянами в Каннах: "Бл*ть, неможливо не матюкатися"