Українська актриса театру і кіно Анна Кошмал, яка відома багатьом за роллю Женьки в серіалі "Свати" розповіла про дрібниці життя, що роблять її щасливою. Міркуваннями зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал активно веде свою країну в соцмережах і тримає шанувальників в курсі свого життя. Вона регулярно публікує новий фото, Відео, а також ділиться думками і переживаннями.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу актриса розповіла про те, що робить її по-справжньому щасливою. Анна Кошмал зізналася, що не потребує багато чого, щоб відчувати щастя. За її словами їй достатньо тільки можливості радіти сонцю, грітися на ньому, насолоджуватися природою і просто жити.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Сонце ... як тепло ... я обожнюю це місце, ці квіти і це спокій. Щоліта я приходжу грітися на сонці, наповнюватися натхненням і життєвою енергією. У цій гармонії я кожен раз відчуваю неповторність кожну мить і як мало потрібно для щастя. Просто бути", - поділилася Анна Кошмал.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Також наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бєдняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергію".