Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч осіб.

Володимир Дантес опублікував нову фотографію, зроблену на його недавньому благодійному концерті в Києві, на великому футбольному стадіоні "Локомотив". Артист виступив для поранених бійців, які дивилися і слухали його пісні з вікон лікарні, що знаходиться поруч.

Скріншот з Instagram, Вова Дантес
Скріншот з Instagram, Вова Дантес

Метою концерту був збір коштів для потреб військовослужбовців, які відважно захищають країну та її громадян від окупантів у найгарячіших точках.

"Дякую кожному хто прийшов та підтримав. Кожному за кожну копійку", - написав Дантес.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Виконавець зізнався, що це був його перший виступ за три місяці, від якого він залишився в неймовірному захваті. Він також подякував військовим, які захищають Україну, і заявив, що він у свою чергу буде допомагати їм, чим тільки зможе.

"Я в шоці від емоцій та від того, що ми можемо так зібратися та дивитися в очі один одному і радіти. Дякую всім хто боронить країну. Ми будемо допомогати як тільки можемо", - підсумував співак.

Нагадаємо, Володимир Дантес обрушився критикою на Доктора Стренджа: "Це так жахливо"

Як повідомляв Знай.uа, розставання з Дорофєєвої пішло на користь? Дантес похвалився несподіваним ривком: "Свої плани"

Також портал Знай.uа писав, що Дорофєєва згадала, як українці були стурбовані пандемією і не підозрювали, що їх чекає: "Ми і подумати не могли"