Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова похвалилася успіхами своєї доньки Велерії в гімнастиці і розмістила кілька свіжих знімків крихітки. Артистка зазначила, що дівчинка знайшла свій шлях у спорті і наполегливо рухається до мети, але не без допомоги тренера, якою захопилася сама Гвоздьова.

"Наш тренер просто чарівниця- це Божий дар так закохувати дітей у справу! Ми вже потроху починаємо практикувати роботу з предметами!", - написала Гвоздьова.

Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Instagram, Ілона Гвоздьова

Більш того, танцівниця зізналася, що донька вже перевершила її в гнучкості, але маму це тільки радує. Гвоздьова також сподівається, що одного разу Валерія засяє на великій сцені, як зірка в небі, а вона буде дуже пишатися її успіхам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сподіваюсь, моя дівчинка, твоя зірочка ще засяїть на великій сцені, а мама буде тихо насолоджуватися тобою моя душа", - зворушливо написала артистка.

Шанувальники захопилися маленькою Валерією, а також побажали їй удачі і звершень всіх планів.

Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/
Коментарі - instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Нагадаємо, зірка "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова після інтриги з вагітністю нарешті розкрила правду: "З чоловіком були в ступорі"

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова зацікавила інтригуючою звісткою: "Заповітна мрія з чоловіком"

Також портал Знай.uа писав, що Ілона Гвоздьова закликала українців продовжувати боротися заради дітей, які загинули через війну з росією: "Біль у серці кожної жінки"