Відомий український музикант і лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський довгий час жив і працював в росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію. Крім того, артист всіляко підтримує співвітчизників, ні хвилини не вірячи в мерзенну пропаганду рф.

Євген Мільковський розмістив відеоролик зі свого недавнього благодійного концерту у Варшаві, на якому він представив глядачам нову і дуже чуттєву пісню українською мовою. Артист повідомив, що вже встиг виконати її і в Гдяньську, разом з дівчиною, що грає на бандурі.

Скріншот з Instagram, Женя Мільковський
Скріншот з Instagram, Женя Мільковський

"Це моя нова пісня, яку я вперше зіграв у нашому турі, у Варшаві. 🙏💙💛 вона для мене дуже важлива. З нею багато всього вже сталося", - написав артист.

На відео можна почути лише другий куплет і приспів, але судячи з глибокого тексту, в якому знову таки згадується війна, і звучанню голосу - шанувальникам однозначно сподобається його свіжий трек.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, Мільковський, на щастя для його фанатів, повідомив, що зовсім скоро відбудеться прем'єра цієї самої пісні. Йому залишилося тільки придумати назву.

Фанати оцінили рядки нової пісні, подякували артисту за українську мову і буквально засипали його компліментами.

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/
Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/
Коментарі - instagram.com/zhenyamilkovskiy/

Нагадаємо, Женя Мільковський розповів про народження та перші кроки гурту "Нерви" у Києві: "Найталановитіші живуть в Україні"

Як повідомляв Знай.uа, Женя Мільковський з гурту "Нерви" написав першу пісню українською мовою: про біль, постріли та мовчання під час війни

Також портал Знай.uа писав, що Женя Кот показав молоду пару, яка після одруження відразу пішла на фронт, захищати Україну від окупантів: "Любов сильніше зла"