Українська телеведуча, ресторатор і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова радує шанувальників в Instagram не тільки унікальними рецептами, а й новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі підписано понад 520 тисяч осіб.

Тетяна Литвинова із захопленням розповіла про свій перший досвід стрибка з параплану. Знаменитість зробила це в тандемі з досвідченим інструктором на свій день народження 12 червня, який співпав з великим церковним святом Святою Трійцею.

"Люблю свій день і дуже щаслива літати сьогодні! — Новий досвід, нові враження, нові можливості! Щаслива бути живою та в безпеці, - написала Литвинова.

Скріншот з Instagram, Тетяна Литвинова
Скріншот з Instagram, Тетяна Литвинова

Артистка також не забула згадати Австрію, яка люб'язно надала їй притулок під час війни в Україні і подарувала нових друзів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Шанувальники залишили для Литвинової безліч хороших побажань під публікацією. Телеведуча Надія Матвєєва також не забула привітати свою колегу.

Коментарі - instagram.com/tanita_litvinova/
Коментарі - instagram.com/tanita_litvinova/

Коментарі - instagram.com/tanita_litvinova/
Коментарі - instagram.com/tanita_litvinova/

Нагадаємо, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру українській армії в минулому: "Гордість вселенського масштабу"

Як повідомляв Знай.uа, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" вихвалила Макаревича за нагадування про Другу світову: "Витратили 30 років"

Також портал Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво з войовничим поглядом і зброєю в руках заговорив про нову місію: "Знищити цих нелюдів"