Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова написала про тих, хто під час війни в Україні влаштовує конфлікти і забруднює свою голову поганими думками. Артистка впевнена, що саме ці люди і їх дії відтягують перемогу країни, тому вона запропонувала "відкривати рот" тільки щоб помолитися за волонтерів, надану допомогу, бійців з ЗСУ і навіть політиків.

Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова

"Просто стулити пельки і весь витрачений на гру в "контррозвідників" час (не кажучи вже про час на обговорення звірств демонів) витратити на молитву,- уявіть, яку б духовну Міць це принесло країні", - заявила Горбачова.

Дружина продюсера написала, що молитва - це єдині "ліки", здатні допомогти пережити горе, принесене війною, і енергетично захистити. І навіть якщо розривається серце, як повідомила Ольга, вона все одно продовжує молитися день у день.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Здається, що серце ось-ось розірветься, і більше ти і справді не можеш. Ан, ні. Молишся, і знову можеш. Як можуть далі просуватись ЗСУ, оперувати медики, сотню днів поспіль працювати волонтери та незкінченним потоком йти донати", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Ольга Горбачова заговорила про всепоглинаючу ненависть, яку відчувають українці з окупованих міст: "Не віддавайтеся сатані"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Нікітіна вирішила зробити подарунок українцям, які залишилися в окупованому Бердянську: "Хочеться підтримати"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Горбачова закликала українців віддатися таїнству, відомому кожному: "Лікують душу і мають силу"