Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярний після участі в шоу "Х-Фактор" і хіта "Гуси". Зараз артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням свого аккаунта в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 75 тисяч осіб.

В інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" Антон Вельбой відповів на безліч цікавих питань. Журналістка не посоромилася випитати у артиста, чи є у нього дама серця і як взагалі йдуть справи на особистому фронті.

Антон Wellboy, фото: Instagram
Антон Wellboy, фото: Instagram

Виконавець відповів, що поки його серце вільне, але журналістка зазначила, що сказав він це з сумною ноткою. Вельбой пояснив, що зараз амурні справи у нього не в пріоритеті і згадав слова Олександра Поворознюка про те, що всі нагальні проблеми і турботи будуть вирішуватися після закінчення війни.

"Давайте закінчимо війну, а потім будемо розбиратися", - жартівливо відповів артист.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що про особисте життя Вельбоя шанувальники знають мало і його ніколи не бачили в компанії коханої дівчини, хоча раніше він зізнавався, що шукає ту саму єдину.

Нагадаємо, Wellboy розповів, куди подівся його продюсер Юрій Бардаш: "Виїхав ще до війни, у нього там донька"

Як повідомляв Знай.uа, музичний феномен українського шоубізнесу Wellboy ховався від повітряних атак у барі: "Було страшно"

Також портал Знай.uа писав, що Wellboy розповів про довготривале життя в бомбосховищі: "Були музиканти, душ і туалет"