Ім'я Євгена Кошового ні для кого не нове - чоловік дуже відомий гуморист, учасник "Кварталу 95" і кращий друг президента України Володимира Зеленського.

"Українська правда" випустила 30-хвилинне інтерв'ю з Кошовим, в якому були озвучені цікаві думки і нова інформація. Чоловік зайняв місце поточного глави держави на телебаченні, бо необхідно вести проект і далі. Зараз він відповів на питання - чи спілкується він з Володимиром Зеленським донині.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

— А Володимир Олександрович попереджав тебе, що 24 може бути війна?

— Ні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

— Ви зараз з ним спілкуєтеся?

— Звичайно!

— Про що?

— Вчора я його привітав з Днем Києва (інтерв'ю було опубліковано 2 червня, День Києва - 29 травня), він був вчора в Харкові, тому я думаю не в моїх смс-ок. а так спілкуємося, я питаю: "Як ти? Як настрій? Що там, як там?". Іноді відповідає відразу, іноді відповідає через два, три дні. Все залежить від ситуації.

— Тобто ти питаєш його, як друг, про його стан.

— Я не ставлю питання: "Пане Президенте, коли це все закінчиться?"

Євген Кошовий. Фото: скрін youtube
Євген Кошовий. Фото: скрін youtube

"Підтримую, людина чесно зізналася, що не може воювати. Все правильно, тоді більше користі від волонтерства", "Євген, одним словом, мужик", "і все таки Пікалов буде міністром оборони. Жека, вчи англійську, щоб була не гірша за українську. Це тепер не фільм, а пророцтво",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, комік, "викинутий" з росії, захопився Зеленським за приниження путіна: "У всіх віра в Україну"

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий, Кравець, Ткач, Пікалов та інші: зірки "Квартал 95" довели до мурашок чуттєвим виконанням Гімну України

Знай.ua писав, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про куплених путіним друзів з Луганська: "Сподівався на президента..."