Службовець у ЗСУ український телеведучий, поет і музикант Микола Серга, якого більшість людей знає завдяки участі в тревел-шоу "Орел і Решка", дав інтерв'ю Даніелю Салему в рамках "Зіркового шляху".

Зокрема, вони вирішили обговорити відому українку, яка нині живе в росії і мовчить про війну, лише раз відкривши рот про те, що це погано і так далі. Йдеться про його колишню колегу Регіну Тодоренко, родом з Одеси.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

- Що її родичі? У неї ж тут є сестра.

- І брат. Брат там десь ховається під Іллічівськом, на дачі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

- Давай його знайдемо і розповімо.

- Ти знаєш, чим твоя сестра займається? Треба брата забрати в тероборону. У нас є люди в теробороні, ми зателефонуємо.

- Є хороший боєць, з хорошим родоводом.

- З можливістю виправити родове прокляття. Про що з нею говорити, вона все прекрасно бачить, у неї тут є близькі родичі.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

"У Порошенка два сини не в теробороні, з хорошим родоводом, чому не чіпаєте? Боїтеся?", "А навіщо людині погрожувати?", - пишуть користувачі в коментарях. Однак невідомо, хто всі ці користувачі, які захищають Регіну Тодоренко та її сім'ю. Можливо, боти, а може і росіяни.

@kyiveastside

У них вся семья предателей? #регина

♬ Surrender - Natalie Taylor

Нагадаємо, Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко після викидня втекла з Росії на Балі і хоче народжувати у ванні: "Завдання - зберегти"

Знай.ua писав, вагітна Регіна Тодоренко і Влад Топалов тепер живуть окремо, співак злиняв до Канади: "Тисячі кілометрів між нами