Відома українська хореограф і танцівницьа Ілона Гвоздьова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram.

Зараз переможниця "Танці з зірками-2018" не радує, а навпаки - розповідає про страшне. Це сталося в Ужгороді, її не стосується, але відноситься до решти матерів, які також можуть пройти через це.

Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram
Ілона Гвоздьова. Фото: Instagram

"Ужгород, увага! Садок дитячий Happy English. Прошу вжити заходів щодо розгляду скарги. Дітей треба виховувати, а не бити", - пише Ілона Гвоздьова в Stories.

Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories
Ілона Гвоздьова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вона прикріпила публікацію Українки, дитину якої вихователька побила до такої міри, що на тілі видно синці.

"Знаєте, У мене була найбільша фобія, коли віддаєш в дитячий сад дитини свого - це те, що там його образить вихователь. І це фобія, крім війни... ми поїхали з Харкова. Півтора місяці моя дитина під обстрілами, емоційно виснажена, як і ми всі. Ми приїхали в Ужгород за порятунком, за спокоєм і коли таке сталося...", - повідомляє вона.

Крім свого відеозвернення, вона виставила повідомлення іншої жінки, у дитини якої на руках були помічені синці (малюк теж ходить в цей садок).

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, хто перевершив її і зовсім скоро підкорить велику сцену: "Це Божий дар"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова після інтриги з вагітністю нарешті розкрила правду: "З чоловіком були в ступорі"

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова зацікавила інтригуючою звісткою: "Заповітна мрія з чоловіком"