Мішель Андраде - відома українська виконавиця болівійського походження, яка часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч осіб.

Зараз вона опинилася на березі моря, в білосніжній сукні, з голими ніжками і відзначаючи, наскільки в Україні талановиті люди. Це, зокрема, стосується тих, хто займається виготовленням одягу.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

"Все на такому рівні, що хочеться, щоб про них знали якомога більше людей у всьому світі! І зараз, в такий складний час, я б хотіла підтримати своїх улюблених дизайнерів❤️", - заявляє Мішель Андраде.

На другому знімку в об'єктив камери потрапила її спина. Можна помітити, що плаття просвічується. Далі вона постала в чорному, короткому вбранні з сердечками по всій довжині. А під кінець і зовсім в купальниках, відпочиваючи в басейні і з невідомою жінкою на яхті, демонструючи шикарну фігуру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

"Ого, нічого собі", "Як це все красиво", "Не знаю про дизайнерів, але Мішель, виглядаєш як завжди карколомно", "А коли до нас в Чорногорію? Покатаємо вас на сапах", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, підопічна Потапа Мішель Андраде знайшла спосіб врятувати своєю музикою життя українців: "Легше пережити..."

Як повідомляв "Знай.ua", Мішель Андраде з "Орел і Решка" переплюнула Олю Полякову і Юлю Саніну, гімн України співали всі в Хорватії

Знай.ua писав, Мішель Андраде просто з Португалії знайшла те, що приведе Україну до перемоги: "Так і буде"