Відома артистка Ольга Сумська від початку війни в Україні узялася за свій фронт, та допомагає співгромадянам не лише цікавими постами про своє життя, але й розміщуючи інформацію про допомогу та про потреби українців. Цього разу Ольга вирішила нагадати, хто тримає "купол" над Україною.

У своєму пості на Instagram актриса розмістила фото воїнів ЗСУ, які стали колом пліч-о-пліч, створивши своєрідний купол, про що написала Сумська.

Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram
Ольга Сумська. Фото: скриншот Instagram

"Молимося за вас, наші рідні!" – написала знаменита акторка.

Пост Сумської розчулив та зворушив українців, які ні на мить не забувають про захисників України, про тих, хто стримує ворога, і метр за метром визволяє Україну, яку вже встигла загарбати росіянці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях шанувальники Ольги Сумької приєдналися до спільної молитви за захисників, вони побажали героям Божої опіки.

Публікація Ольги Сумської. Фото: скриншот Instagram
Публікація Ольги Сумської. Фото: скриншот Instagram

"Дуже гарно сказано, Бережи їх, Боже", "Хвилюємося за вас, віримо і чекаємо", "Наші славні Герої! Віримо в вас! Бережи вас Бог!", "Хлопці, Ви - наш щит, молимося за вас", "Які красунчики, вертайтеся живими, хлопці!", - написали українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь розкрила аферу "благодійників", які бажають віддати нужденним речі безкоштовно.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова на 28-річчя загадала те, про що мріють всі українці.