Зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна показала, як "пустує" і піднімає всім навколо настрій. Яскравим роликом вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє чимало часу соцмережам, тому на її сторінці шанувальники завжди знаходять щось цікаве. Актриса володіє хорошим почуттям гумору, тому нерідко піднімає настрій фанатам, що особливо важливо в нинішніх реаліях.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, Цього разу Катя Нікітіна вирішила трохи побешкетувати на камеру. Вона вирушила на нову фотосесію, а в перерві між зйомками виплеснула трохи енергії. На ролику вона енергійно похитує "булочками" в розкішній сукні.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Актриса зазначила, що їй дуже сподобалося плаття і в надлишку позитивних почуттів вирішила трохи "посходити з розуму", виконавши щось схоже на тверк.

"Мені ну дуже сподобалося те плаття. Я трошки божеволіла", - прокоментувала свій "танець" зірка "Жіночого кварталу"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво.

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".