Відома українська прима-балерина і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар вирушила в особливе місце, щоб загадати бажання. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Кухар разом з командою практично з перших днів війни відкрила свій фронт боротьби - культурний. Вона їздить по світу, показуючи вистави і розповідаючи про жахи, що кояться в Україні, щоб світ ні на день не забував про війну.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Так, Кухар зазначила, що вперше за довгий період часу у неї з'явився вільний час. Перебуваючи в Сантьяго де Чилі вона вирішила піднятися в особливе місце - на гору Санта Лючія. Зірка вирішила загадати бажання. Яке саме вона розкривати не стала, але швидше за все вона попросить виконання того бажання, яке в думках кожного українця.

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube
Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Друзі, всім привіт. Вже третій місяць триває наша боротьба на творчому фронті і сьогодні ми маємо, щоб побути сам на сам зі своїми думками, надіями, мріями і для того, щоб відвідати в центрі Сантьяго де Чилі гору Санта Лючію і загадати бажання. Все буде Україна, все буде добре", - сказала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єднається з легендарною Metallica, але без зброї в руках: "Рідні очі".

Також наш портал повідомляв, Олі Поляковій довелося викреслити з життя всіх друзів через війну: "У людей в голові телевізор з купою г*вна".

Крім того, ми писали, Анна Трінчер змучила нареченого Волошина жіночими штучками: "Яка незадоволена булочка".