Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів про свою головну слабкість, яку неспроможний побороти. Цим шеф-кухар поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Євген Клопотенко активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно радує шанувальників новими публікаціями. Він розповідає про робочі будні, а також ділиться цікавими моментами з життя і робить це з властивою йому харизмою і часткою гумору.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube
Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу шеф-кухар вирішив розповісти про свою головну слабкість, якій він не може чинити опір. За його словами він, як представник своєї професії, дуже любить спостерігати, як люди їдять і їм подобається страва. Втім, можна припустити, що це цілком нормально, і будь-який інший хороший шеф-кухар також любить спостерігати, як відвідувачі насолоджуються, приготованими ним стравами.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

"У мене є слабкість: обожнюю дивитися, як їдять люди", - зізнався Євген Клопотенко перед шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".