Знаменитий український хореограф Влад Яма згадав свого наставника і легендарного танцюриста Григорія Чапкіса. Він поділився кумедною історією і зазначив, що маестро назавжди залишиться в його пам'яті. Про це він написав у соцмережі instagram.

Влад Яма поділився спільним знімком з Григорієм Чапкісом і вирішив згадати про легендарного наставника, якого не стало рік тому. Хореограф зазначив, що ніколи не зможе забути харизму, почуття гумору і танці Чапкіса.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Також Яма згадав цікавий випадок, коли він разом з легендарним хореографом сидів у гримерці, готуючись до виходу на сцену. Тоді Григорій Чапкіс попросив дівчат гримерів зробити його молодше, ніж виглядає Влад Яма, якого тоді це дуже повеселило.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

"Давайте згадаємо маестро Григорія Миколайовича Чапкіса. Сьогодні рік, як його немає з нами. Але його харизму, жарти і танці я не забуду ніколи. Одного разу ми сиділи поруч під час мейк-апу, і він сказав дівчатам гримерам: "мене зробіть молодше ями!". Згадую і посміхаюся ... Пам'ятаємо...", - поділився хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику, відпочиваючи на яхті: "Все на такому рівні".

Також наш портал повідомляв, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".

Крім того, наш портал інформував, Христина Гірник та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком попри війну: "Добудуємо і будемо жити".