Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,8 мільйона.

Андрій Бєдняков в інтерв'ю Дмитру Гордону для YouTube каналу розповів про біль через окупацію Маріуполя, втрати рідної мами і про багато іншого. Також він не міг промовчати на тему поведінки своїх колег з шоу "Орла і Решки".

Гордон і Бєдняков, скріншот з відео
Гордон і Бєдняков, скріншот з відео

Андрій Бєдняков заявив, що проблема українців в тому, що вони чогось чекають від артистів, що живуть і працюють в росії. У нього самого не було ніяких очікувань і він зовсім не розраховував, що та ж одеситка Регіна Тодоренко відреагує на війну, як усім би того хотілося.

"Я не очікував, тому так сильно не засмутився. Навіщо нам зайвий раз популяризувати людей, які далеко вже не українці. Зізнатися і прийняти точку зору це велика відповідальність і не кожен може це зробити", - додав Бєдняков.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Телеведучий сказав, що справжнім відкриттям став для нього Коля Серга, який зараз служить в лавах ЗСУ і активно висловлює свою позицію.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Бєднякову шкода, що в 2014 році він зробив недостатньо навіть для того ж Маріуполя. Але зараз він закликає й інших висвітлювати правду про війну в Україні і ні хвилини не мовчати.

"Щоб там дійсно розуміли, що війна. Ти сидиш і виставляєш якісь сторіс про гардероб свій, в коли у тебе бл*ть в країні вбивають дітей, гвалтують жінок і людей похилого віку. Як можна мовчати в такій ситуації? Які гроші? В ж*пу засуньте собі ці гроші", - гнівно висловився артист.

Нагадаємо, дружина Беднякова поскаржилася на несправедливість природи, порівнявши жіночі і собачі груди: "Приречена все життя сосками пупок чухати"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бєдняков показав, як змушені виживати люди в окупованому Маріуполі: "Немає слів"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бєдняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко"