Відома українська актриса театру і кіно, а також зірка серіалів "Папік" і "Свати", Олеся Жураковська дала відверте інтерв'ю, де розкрила багато нової інформації про свою особистість.

Опубліковано практично годинну розмову на YouTube-каналі "Палає".

Поговорили вони на найрізноманітніші теми, які стосувалися і старіння, і помилок з минулого, які вже не виправити.

Ось, наприклад, Олеся Жураковська згадала, як втратила своє перше кохання через такі помилки.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я розуміла завжди, що ця людина - він мій, і на жаль зараз вже дуже пізно. Я все думала про те, що знайдеться час вибачитися, пояснити. Дуже емоційно ми сприймали кожен раз, коли намагалися зрозуміти, чому розійшлися, і кожен пішов своєю дорогою, але у нас настільки була закоханість один одному, і дуже високий градус емоцій. Для мене він дуже важливий був як друг, як людина. Його немає вже, і впізналася я випадково. З жахом дізналася про те, що він хворів, і він мені про це не говорив" - згадує Олеся Жураковська.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

Після цього вона зробила висновок, що про свої почуття потрібно говорити завжди. Відкладати на потім не можна, так як може бути занадто пізно.

Олеся Жураковська, фото: Instagram
Олеся Жураковська, фото: Instagram

Також, заговорила актриса і про закоханість. Вона може швидко зацікавитися людиною, але, так само швидко його і розлюбити. Все тому що вона вкрай вільна людина, і не любить обмежень. Якщо ви починаєте будувати якесь спільне майбутнє, то повинні приймати один одного такими, якими ви є, а не підлаштовуватися під інтереси інших. Це така проста істина, яку, на жаль, розуміють на сьогоднішній день не всі.

Нагадаємо, що зірка "Папіка" Олеся Жураковська згадала про тяжку втрату двох найкращих людей на війні

Раніше повідомлялося, що Олеся Жураковська назвала справжню ціну Вірі Брежнєвій та Світлані Лободі

Також, Ольга Сумська звернулася до рідної України словами відомого поета і запропонувала Лілії Ребрик приєднатися