Відомий український продюсер і телеведучий Юрій Горбунов розповів про виклик, який підкинуло йому життя. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов ще у 2006 році разом з Марічкою Падалко почав вести програму "Сніданок". З того часу спливло багато часу і телеведучий спробував себе в безлічі проєктів, зокрема знімався в кіно і запускав власне шоу "ШОУЮРИ". Пройшовши величезний шлях ведучий знову повернувся до "витоків".

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Так, Юрій Горбунов заявив, що став третім ведучим програми "Сніданок". Він зізнався, що думав, що це вже історія, але нинішнє життя підкидає виклики і на ходу змінює його шлях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Мій перший "Сніданок" в якості третього ведучого! У чудовій компанії Руслана і Людмили!! Ранкова програма, як мої телевізійні витоки!! Думав, що це вже історія! Але нинішнє життя підкидає цікаві виклики!! Так що, будемо періодично бачитися!! Спасибі друзям за підтримку!!",- поділився Юрій Горбунов с шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".