Оля Цибульська - відома українська телеведуча, виконавиця - зараз нагадала громадянам про окуповані території і людей, що застрягли в одному будинку з рашистами.

Вона зазначила, що кілька днів тому їй прийшло досить емоційне повідомлення від дівчинки з Херсона. Лист було написано швидко і зробило дуже боляче малятку.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"Віка (заради безпеки змінила її ім'я) згадувала як тепло і весело нам було разом в цю новорічну ніч, коли я виступала на головній площі Херсона. Говорила, що часто повертає подумки ті моменти і переглядає відео. Казала, що це дає їй надію", - заявляє Цибульська.

Оля Цибульська. Фото: instagram
Оля Цибульська. Фото: instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також дівчинка прикріпила кілька фото з афішами на стовпах Херсона. Там тепер виступають колаборанти і рашисти під фонограму - артистами їх назвати неможливо, а людьми і поготів. Після такого листа Ользі захотілося обійняти малятко, а разом з нею і жителів інших тимчасово окупованих Нової Каховки, Мелітополя, Бердянська, Скадовська, Енергодара і т. д.

Дійсно важливо нагадувати українцям, які зараз знаходяться там, що про них не забули. Робиться все можливе, щоб вони скоріше були звільнені.

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, яку капость їй влаштував чоловік: "Підстава"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська хотіла на старості років обзавестися будинком в Іспанії і молодим коханцем, але війна внесла корективи в плани

Знай.ua писав, Оля Цибульська заговорила про цінності українських жінок і згадала про Гітлера, який ненавидів червону помаду