Відомий український телеведучий Олексій Дурнєв, автор цікавих сатиричних блогів, на кшталт "боже, яке кончене", запропонував українцям, які знаходяться далі від передової не переставати робити все для нашої перемоги.

Олексій Дурнєв, фото: oleksii_durniev
Олексій Дурнєв, фото: oleksii_durniev

Олексій розмістив допис на своїй сторінці в Instagram. Він порадив щодня згадувати про тих, завдяки кому ми можемо пити чай в квартирах та повернути наше життя у звичайне русло.

Безумовно, нам потрібно продовжувати жити та отримувати просте задоволення. Але, будь ласка, не забувайте про головне – ми зараз боремося за свою свободу. У нас війна, наші захисники щодня вмирають, щоб ми з вами пили чай на терасі та спали у своїх ліжках. І наше завдання не звинувачувати себе за свободу, а користуватися нею як зброєю проти зла. Олексій Дурнєв

Олексій Дурнєв, фото: Instagram
Олексій Дурнєв, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він запропонував щодня робити щось, що наблизить до перемоги Україну. Це може бути донат, репост про збір коштів, волонтерська допомога або розповсюдження інформації англійською.

Якщо ми будемо працювати як злагоджений організм, наша перемога настане якнайшвидше. Маленькі справи стають величезною силою, не недооцінюйте свій голос та свої можливості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Дурнєв заговорив про родичів, які увірвалися в життя під час війни і заважають ходити голим по квартирі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Коля Серга назвав головну відмінність росіян і українців.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Педан і Дядя Жора об'єдналися заради доброї справи.