Зіркова дружина продюсера "Кварталу 95" не перестає дивувати своїми кулінарними здібностями

В сторіс Іnstagram зірка показала як готує котлети по-київськи.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

З початком війни Анна всі більше часу проводить вдома, проте не забуває про свою родину та підписників. Вона щоразу дивує своїми кулінарними здібностями, а рецептами ділиться на сторінках соціальних мереж.

Цього разу вона заінтригувала шанувальників власним рецептом котлет по-київськи. на відміну від інших публікацій, цього разу вона зацікавила підписників власним рецептом цієї страви та запитала, чи хочуть вони, щоб вона поділилася рецептом. Від відео Анна увімкнула голосування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вона в прискореному темпі показала як готу, проте поки не розповіла. варто зазначити, що не класичний рецепт, до якого всі звикли. Масло в котлетах вона замінила начинку. З чого саме вона складається, не уточнювала. Проте на кадрах можна розгледіти тертий сир та гриби. начинку вона загорнула у заздалегідь помелений фарш. Як смажила котлети, у фритюрі чи на пательні, Анна не показала.

Анна Саліванчук. Фото: скрин відео
Анна Саліванчук. Фото: скрин відео

Інтрига лишається, отже, якщо підписники не втримаються, та проголосують "за", акторка залюбки поділиться власним рецептом.

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук розповіла, як похитнувся її емоційний стан в останні місяці: "Я плачу".

До слова, дивовижно смачно та ніжно: дружина продюсера "Кварталу 95" Анна Саліванчук показала рецепт дешевого домашнього тірамісу.

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук розповіла про безперервні сварки з чоловіком: "Все, розлучаємося".