Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube і частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін в інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" розповів, яка чорна кішка пробігла між ним і Іриною Білик, і через що співачка образилася.

Радіоведучий зрозумів, що у артистки змінилося до нього ставлення перед Новим роком, на одному проекті. Тоді Дьомін обійшов усіх знайомих і кожного привітав. Підходячи до співачки, вона кокетливо заявила, що не хоче з ним спілкуватися.

Дьомін в інтерв'ю для шоу "Зірковий шлях", скріншот з відео
Дьомін в інтерв'ю для шоу "Зірковий шлях", скріншот з відео

І через деякий час він зрозумів, в чому причина. В одному інтерв'ю Дьомін сказав її колишньому чоловікові, продюсеру Юрію Нікітіну, що після їхньої співпраці, у Білик більше немає хітів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Іру дуже сильно, я думаю, зачепило. Вона взагалі така емоційна дівчина і вона має право образитися на це", - додав радіоведучий.

Після артист знайомим Білик пояснив, що це його робота, в тому числі і ставити компрометуючі питання, а завдання його гостя - вміти викрутитися. Але до співачки він ставитися тепло і дружелюбно.

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатоліча: "Тепер мене буде більше"

Як повідомляв Знай.uа, Анатоліч спробував "виправдати" куму Лободу за мовчання про війну і закликав українців припинити її хейтити: "Під загрозою була її свобода"

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Суханов з шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист: "Я не вірю їм"