Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова в новому пості зізналася, що шалено втомилася в моральному плані. Але вона також не може уявити, що відчувають ті, у кого ця втома фізична, маючи на увазі відважних бійців.

"І чи можуть вони ще хоч щось відчувати. Чи дозволено їм. Чи вони можуть вистояти тільки заборонивши собі відчувати, а інакше захлинешся 😭😭", - поділилася думками Горбачова.

Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова

Дружина продюсера закликала українців триматися і написала про те, скільки всього нового нам вдалося пізнати в це страшній війні з росією.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми не знали, що можна плакати стільки днів поспіль.Ми не знали, що багатостраждальні часи українського народу не минули. Ми не знали, що в тих віршах кожен рядок - правда.Ми не знали, що можна помирати за Батьківщину. Ми не знали, як виглядає абсолютне зло", - написала дівчина.

За словами артистки, тепер найголовніше завдання скоріше зрозуміти, для чого потрібні всі ці знання.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова заговорила про всепоглинаючу ненависть, яку відчувають українці з окупованих міст: "Не віддавайтеся сатані"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Горбачова закликала українців віддатися таїнству, відомому кожному: "Лікують душу і мають силу"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Нікітіна вирішила зробити подарунок українцям, які залишилися в окупованому Бердянську: "Хочеться підтримати"