Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк показала кумедне відео, як "спокушає" чоловіка перед сном. Роликом вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Горняк за професією є нотаріусом, а за сумісництвом ще й непоганим блогером. За її сторінкою стежать понад 100 тисяч підписників. Вона регулярно радує новими фото і відео, зокрема висвітлюючи різні моменти з сімейного життя.

Володимир Остапчук з дружиною, скрін
Володимир Остапчук з дружиною, скрін

Так, цього разу дружина телеведучого показала, як веселиться і в деякому роді навіть спокушає Вову Остапчука перед сном.

"Зайчик, хочеш трошки понюхати мене? Нюхай", - закликає Христина Горняк чоловіка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вова Остапчук все ж відгукнувся на прохання дружини і акуратно нюхнув її щічку, але аромат не оцінив.

"Фу, що це?",- обурився телеведучий.

Як виявилося дружина просто намазалася кремом і вирішила, що це ідеальний момент, щоб зняти кумедний ролик для шанувальників і підняти їм настрій на ніч.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Горняк і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".