Зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов показав, який подарунок відправив бійцям ЗСУ на передову, щоб ще ефективніше очищати від зла Україну. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов з перших днів війни підтримує зв'язок з бійцями на передовій і періодично відправляє їм приємні і корисні подарунки, щоб підвищити їх ефективність у ліквідації російських окупантів.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

Так, цього разу він показав ще одного "воїна", який був придбаний для захисників. На відео фургончик і він вже доставлений до місця дислокації захисників для служби в їх рядах.

"Всім привіт! У нас ще один "Вітя" заступає на службу в ЗСУ. Ось такий зелений "вояка" поїде служити спочатку в Київську область, а потім куди пошлють", - розповів Єгор Крутоголов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бійці ЗСУ відзначили, що подарунком дуже задоволені і заявили, що якщо автомобіль вціліє, то після перемоги його передадуть в який-небудь притулок, щоб він і далі приносив користь людям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".