Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер розповіла шокуючі подробиці зі свого минулого. Виявляється, до блогера Олександра Волошина у неї були стосунки з чоловіком, який був старший за неї на 15 років.

Його особистості співачка не розкрила, але повідомила, що він був абьюзером. Більш того, через кілька днів тісного зв'язку вони навіть з'їхалися.

"Що сталося в моєму дитячому, незміцнілому організмі і психіці, коли я на п'ятий день переїхала до нього жити... Я згадую цей період як у вирі", - поділилася Трінчер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після розриву співачка відчувала себе погано, як фізично, так і морально. Дівчина була розгублена, але також дуже хотіла бути коханою.

"Я не спілкувалася тоді майже ні з ким, навіть з сім'єю. Мені було боляче. Я просто приходила додому і плакала", - зізналася зірка.

Після пережитого жаху вона заявила, що не шкодує і сприймає все як життєвий досвід, а не помилку.

Але зараз, як повідомила артистка, у неї все прекрасно і відносини з Волошиним максимально комфортні. Варто відзначити, що блогер не так давно зробив Трінчер пропозицію і зараз вона в статусі нареченої. Вона вдячна Богу, що зустріла таку люблячу людину і побажала кожній дівчині відчути таке щастя.

Раніше ми писали про те, що наречений Анни Трінчер забрав невинне життя через неуважність на дорозі: "Нікому не побажаю це побачити"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер в образі поганої дівчинки заговорила про нове життя після збільшення грудей: "Просто вау"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер натякнула на абьюз у відносинах з нареченим Волошиним і показала величезний синець: "Ніколи не розповідала..."