Відомий український телеведучий і журналіст Анатолій Анатоліч влаштував "брутальні" покатушки з чотирилапим другом і розсмішив шанувальників. Яскравим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анатолій Анатоліч приділяє багато часу соцмережам, де в першу чергу, як журналіст, доносить правдиву інформацію в маси. Також він не упускає можливості зайвий раз повеселити шанувальників і трохи розрядити обстановку.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Так, цього разу Анатоліч поділився кумедним роликом. Він показав, як їде в розкішному кабріолеті, вітер розвіває його волосся, а на сусідньому сидінні сидить собака. Все це супроводжується піснею групи"Антитіла".

"Очікування", - підписав ролик телеведучий.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Другу частину відео він підписав "реальність" і на ньому вже все не так весело. Пес слинявить салон автомобіля, ніякого кабріолета і музики.

"В Instagram все трохи не так, як в реальному житті", - пожартував Анатолій Анатоліч, продемонструвавши, як соцмережі спотворюють реальне життя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, чи попередив його Володимир Зеленський про війну: "Не фільм, а пророцтво".

Також наш портал інформував, Христина Гірник і Вова Остапчук продовжують клопотати над сімейним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".