Знаменита українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розкрила секрет ідеальної фігури. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук активно веде свою сторінку в соцмережі, тому її шанувальники завжди можуть дізнатися цікавий факт з життя знаменитості. Крім того, вона ділиться своєю майстерністю на кухні, показуючи, як готувати різні страви. Цього разу актриса вирішила розкрити секрет своєї ідеальної фігури.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, Анна Саліванчук поділилася відео, на якому позує в досить сміливому вбранні - напівпрозорому коротенькому топі і вузьких лосинах. Будучи мамою двох синів актриса знаходиться в хорошій формі, якій можна тільки позаздрити.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Секрети краси у кожної зірки свої: хтось мучить себе дієтами, а хтось звертається за допомогою до фахівців. "Таємниця" чудової фігури Анни Саліванчук виявилася досить простою - вона щоранку приділяє час тренуванням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Цибульська розкрила лист дівчинки з Херсона і дізналася, що там коїться: "Тепло і весело нам було..."