Відома українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" і популярного серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару показала свою тотемну тварину, чим повеселила шанувальників. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а також ділиться подіями з життя і думками. Нерідко вона подає інформацію з часткою гумору, щоб трохи відвернути шанувальників і змусити їх посміхнутися.

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

Так, цього разу знаменитість вирішила підняти настрій українцям і показала свою тотемну тварину. Ірина Сопонару показала кумедне відео, на якому два коти граються з лазерною указкою, а третій сидить і спокійно вдивляється вдалину. Актриса зізналася, що хотіла б теж мати таку витримку, як у цього чотирилапого пухнастика.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Хочу мати витримку, як цей кіт. Супербойскаут", - підписала відео Ірина Сопонару.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".