Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан поділився з шанувальникам власним досвідом в амурних справах. Дизайнер повідомив, що багато повідав за час свого холостяцького життя, тому знає все про побачення і як розпізнати "того самого" партнера.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

Чоловік на першій зустрічі звертає увагу на почуття гумору, а точніше його концентрацію. Він упевнений, що за постійними жартами і посмішкою може ховатися дика невпевненість, яка надалі зруйнує відносини.

Також для нього важливо, щоб дівчина поступово розкривала себе, а не поспішала розповідати про життя все та побільше. Його це відштовхує, адже така поведінка може говорити про тривожність і знову таки, невпевненість. Також він не згоден з думкою, що протилежності притягуються.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андре Тан уважно придивляється до людини, до його звичок, зовнішньго вигляду, манерам і так далі. Для того, щоб розпізнати, наскільки велика його брехня.

"Якщо він приховує маленькі недоліки — це ок. Але якщо за маскою спокою розкриється щось значне - далі продовжувати відносини не буде сенсу. Все таємне стає явним. Тому, не раджу занадто сильно ретушувати фотографії, приховувати своє матеріальне становище або брехати з приводу віку 😉", - підсумував дизайнер.

Раніше ми писали про те, що Андре Тан про те, як війна розставила все по поличках: показала хто друг, а хто ворог

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан поділився з українцями своїм веденням бізнесу - як не допустити банальних помилок, і що найголовніше

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан провів паралель між сміливими українками і росіянами, які бояться піти проти путіна: "Мужності кіт наплакав"