Відомий ведучий Люкс ФМ встав на захист чоловіків, які під час війни виїхали за кордон

Свою точку зору він висловив в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Як відомо, Слава Дьомін родом зі Львова, відомий теле та радіо ведучий та блогер, йому 37 років знаходиться у процесі розірвання шлюбу, виховує сина Влада. А нещодавно він став ведучим ранкового шоу на каналі «Україна».

Як відомо, велика кількість людей та зірок, засуджують чоловіків, які під час війни виїхали за кордон. У розмові ведуча теж торкнулась цієї теми. Проте Слава став на захист таких чоловіків та артистів. Він зауважив, що невідомо, що насправді відбувається.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Не нам їх судити", - сказав він.

Він зауважив, що Олег Вінник та Дмитро Комаров нічого не постять в Іnstagram, проте вони теж чимсь займаються крім соціальних мереж. Якщо людина не робить пости - це не значить, що вона відсиджується в бомбосховищі. Також він радить почати з себе та задає питання: "А що ви зробили?"

В коментарях не всі підписники погодились:

"Що значить: Не нам їх судити?😢 є Закон, який забороняє виїзд..чи закон не для усіх закон?😡Виїхав-то нехай і не повертається вже тоді! Як на мене..."

Інші підтримали:

"З приводу чоловіків які виїхали - це дійсно їх справа! Але ми зараз кажемо всі про свободу та рівноправність! А виходить немає ні свободи, ні рівноправності! Когось випустили, а когось ні! Це гидко! Знов кум, брат, сват и гроші рушають всі питання! Немає единого закону для всіх!"

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

До слова, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".

Раніше ми писали, що Євген Клопотенко розповів, чи підтримує легалізацію канабісу в Україні та які страви готував з нього: "Смаковий кайф"