Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці з зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin (Костянтин Бочаров) розкрив для деяких велику таємницю.

Зараз в нашій країні триває повномасштабна війна проти рашистів, розпочата ними ж 24 лютого 2022 року. Тоді, як ви пам'ятаєте, ракети прилетіли в багато областей - згодом почалося сухопутне порушення наших кордонів і жахливі злочини, що не припиняються досі.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Ворог №1 - президент рашистської федерації володимир путін. Саме він спочатку виступив з величезною і маячною "історичної" промовою, в ході якої виклав населенню брехливі факти і переписаний марення. Зараз Melovin одним з перших продемонстрував Путіна в комі (з того моменту, як про це пролетіла новина по ЗМІ).

"Бачили колись путінга в комі? Як вам?", - пише виконавець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

На жаль, він мав на увазі розділовий знак, а не реальний знімок путіна в комі (стані між життям і смертю).

"Хотілося б крапку поставити", "Нехай він з неї і не вийде!", "Це гармонія!", "Свято наближається, свято наближається...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Mеlovin залікував сердечні рани українців, залишені війною: "Сумував за нашими зустрічами"

Як повідомляв "Знай.ua", Mеlovin відкрив завісу на гріхи Ірини Федишин після прояву її гомофобії: "Можна нарити дуже багато"

Знай.ua писав, Mеlovin відповів на образливі слова Ірини Федишин на адресу ЛГБТ-представників: "Ми не в московії, пані"