Попри рішення суду, колишня дружина ведучого Олена Войченко не дозволяє спілкуватися зі спільними дітьми

Про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну в соціальній мережі Іnstagram.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Як відомо, колишня дружина звинуватила Остапчука у зрадах та пара розлучилася. Довгий час ведучий не мав змоги спілкуватися з дітьми. Шоумен звернувся до суду, який прийняв рішення на його користь. Таким чином Остапчук отримав право двічі на тиждень бачити дітей.

"Володимир Остапчук знову не може спілкуватись з дітьми❌", - підписав інтерв'ю Дьомін

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте війна внесла свої корективи. Колишня дружина виїхала з України й тепер не дає можливості спілкуватися з дітьми. Дьомін напряму запив Остапчука про спілкування з дітьми:

"Ні, Лєна не дає", - сказав він.

Остапчук зауважив, що він намагається постійно зв'язатися з дітьми, попри різницю в часі, він встає о 2 ночі, проте ексдружина не відповідає або висилає "стандартні" відписки.

Остапчук каже, що, мабуть, зможе побачити дітей вже після війни або коли зможе виїхати з України.

У коментарях підписники стали на бік колишньої дружини та написали:

"Ну так, це лише його правда) ми ж не знаємо причини його колишньої, чому вона так робить) часом дзвонити щовечора зовсім мало, щоб бути добрим батьком 😏"

"Остапчук зовсім не бачить за собою ніякої провини...Не шукай в когось причини , знайди в собі сили признати що ти образив свою сім'ю і попроси пробачення..."

До слова, Христина Горняк та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити".

До слова, Вова Остапчук поринув у спогади і розповів про небезпечне захоплення в юності: "Поки не посадили".

Раніше ми писали, що дружина Володимира Остапчука безсоромно блиснула стрункими ніжками в прозорій сукні: "Мій звичний лук"