Катерина Осадча - відома українська телеведуча і журналістка, популярна, в першу чергу, завдяки шоу "Світське життя".

Вона в черговий раз ділиться трагічними фотографіями російського звірства в Україні. На фото люди похилого віку, які просто лежать вже неживі на підлозі, яких спіткала страшна доля від рук орків.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"Реальність до якої не можна звикати. Щодня в Україні вбивають людей, дітей, це геноцид, це жахлива реальність, не просто слова, або просто фото, Це життя людей...", - пише Катерина Осадча.

Всі українці стали свідками російського вторгнення на територію незалежної України 24 лютого 2022 року. Геноцид українського народу триває досі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"З кожною такою фотографією діра всередині стає все більше, діра несправедливості і жаху.... Діра, що хоче кричати, що так не можна, Життя не так влаштоване, щоб гинули люди, за рішенням божевільного карлика.... Я точно знаю, що є справедливість і кармічний маятник і чекаю коли він почне своє зворотний рух, але чому так довго?", - обавила телеведуча.

Вона, як Ви знаєте, зараз займається пошуком зниклих безвісти українців, адже їх тисячі. На марафоні єдині новини по понеділках показують програму" знайти своїх", в якій об'єднуються сім'ї, яких війна розділила.

Нагадаємо, Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Сльози течуть самі"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча налякала українців прогнозом "кінця світу" через 100 секунд: "Чому це допустили?"

Знай.ua писав, Катя Осадча вказала на головний "талант" Сергія Лазарєва: "Перевзувався на льоту"