Тенісистам з Росії заборонили брати участь у турнірі Великого шолома в Вімблдоні у 2022 році

Про це повідомляє у своїй публікації у Facebook ведучий ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube
Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube

Зокрема він пише:

"Цього тижня у Великій Британії проходять 4 тенісних турніри під егідою ATP та WTA. На них немає жодного росіянина та росіянки! От би всі спортивні змагання (і тенісні теж!) взяли такий правильний приклад! 👏👍🇺🇦🇬🇧 Спорт не може бути поза політикою під час війни в Європі! Росіян потрібно гнати звідусіль!!!"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зазначити, що організатори змагань крім росіян не допускають й білорусів, про це повідомляють ЗМІ.

"В умовах такої невиправданої та безпрецедентної військової агресії, неприйнятно, щоб російський режим отримував якусь вигоду з участі російських чи білоруських гравців у чемпіонаті. Тому ми з глибоким жалем маємо намір відхилити заявки російських та білоруських гравців на турнір 2022 року", - наголошується у заяві організаторів.

Змагання триватимуть з 27 червня до 10 липня 2022 року.

У коментарях підписники зазначили, що так не скрізь:

"Але так не скрізь, нещодавно наші тричі програли росіянкам, дівчата. (", - написав Олексій Лобунець.

"На US Open пустили їх...", - написав Sergiy Fakas.

Нагадаємо, Ігор Кондратюк вказав українцям на помилку, яка тягнеться вже 380 років: "Чіпляйте лапшу на свої героїчні вуха".

До слова, Ігор Кондратюк розповів про своє ставлення до Марченко і про зустріч з Медведчуком: "Людина зрадила Україну".

Раніше ми писали, що Ігор Кондратюк підрахував, скільки загиблих окупантів знадобиться для "захоплення" сухопутного шляху до Криму: "Математика - це просто"