Відомий український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк, який став популярний після участі в "Караоке на Майдані" і членства в журі шоу "Х-фактор", зараз досить рідко сповіщає шанувальників про своє життя і розміщує мало нових публікацій в соцмережах, але іноді це все ж трапляється.

У Facebook Ігор Кондратюк опублікував цікавий розрахунок щодо захоплення Криму російськими окупантами. Артист підрахував, скільки приблизно мертвих людей знадобиться для виконання цього завдання.

Він уточнив, що відстань від українсько-російського кордону в Приазові до села в Херсонській області під назвою Чонгар становить близько 375 кілометрів. Кондратюк відпустив жорстокий жарт про те, що кожен убитий російський солдат займає 2х1 метра на українській землі. І для того, щоб росія досягла своєї мети, ЗСУ потрібно знищити і поховати 187 500 окупантів уздовж моря.

Скріншот з Facebook, Ігор Кондратюк
Скріншот з Facebook, Ігор Кондратюк

Користувачі соцмережі оцінили гумор Кондратюка і відзначили його здібності до математики. Деякі додали, що російські окупанти стануть відмінним добривом для української землі.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Коментарі - facebook.com/igor.kondratiuk.5
Коментарі - facebook.com/igor.kondratiuk.5

Коментарі - facebook.com/igor.kondratiuk.5
Коментарі - facebook.com/igor.kondratiuk.5

Нагадаємо, Ігор Кондратюк жорстко "опустив" Maruv і Ані Лорак за їх позицію і концерти в рф: "Безмозкі ляльки"

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Кондратюк зробив важливий крок для відновлення України: "Вперед, до нашої перемоги"

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Кондратюк показав, який "сюрприз" від російських окупантів прилетів в його будинок: "Нехай згорять в пеклі"