Зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна одягла військову форму і показала, як надає підтримку ЗСУ. Відповідним знімком вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно веде свою сторінку в соцмережі, тому її шанувальники завжди знають, що відбувається в житті зірки. Актриса обожнює спорт і нерідко влаштовує онлайн-заняття для українців, а також ділиться іншими корисними знаннями.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна показала, як підтримує українських захисників. На фото вона позує у військовій касці і бронежилеті навколо розпакованих коробок з іншою корисною амуніцією. Актриса зазначила, що спершу вирішила сама все приміряти, перед тим, як відправляти на передову.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Нарешті я дісталася до складу нашого фонду. Побачила, приміряла все те, на що ви скидали кошти", - поділилася знаменитість.

Скрин instagram
Скрін instagram

Актриса зізналася, що на волонтерство йде чимало часу і зазначила, що може через це рідше з'являтися в соцмережах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Цибульська розкрила лист дівчинки з Херсона і дізналася, що там коїться: "Тепло і весело нам було..."