Відомий український музикант Сергій Бабкін розповів про подвиг, який здійснив заради допомоги рідній країні. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін нещодавно завершив свій благодійний тур по США. За 13 днів артист здійснив 11 перельотів і зіграв 8 концертів у різних містах Америки. Настільки щільний графік велике навантаження для музиканта, але він зробив це, щоб підтримати Україну в цей складний період.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

"Ось і завершився наш благодійний тур по Америці. 13 днів, 11 перельотів, 8 концертів, тисячі рідних очей, колосальна підтримка. Я дякую кожному з вас!",- поділився Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін подякував усім причетним до туру, тим хто допоміг втілити це в життя, зокрема організатору концертів, своїй дружині та за сумісництвом директору - Сніжані Бабкіну. Також музикант висловив слова подяки бійцям ЗСУ, які невпинно захищають країну.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ігор зробив неможливе - за такий короткий час організував неймовірний тур! Дякую, друже! Спасибі нашим воїнам, що так само віддано захищають кожен сантиметр нашої землі!",- додав музикант.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Надя Дорофєєва відкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить: "Щоранку..."

Також ми писали, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".

Крім того, наш портал повідомляв, дочка Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний".