Відома співачка Світлана Лобода повернулася в Україну і пережила один з найскладніших днів у своєму житті, адже на власні очі побачила всі жахи війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода повернулася в Україну і відвідала рідний Ірпінь, який є одним з багатьох сильно постраждалих від війни міст. Вона зізналася, що для неї це був один з найважчих днів у житті.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

"Вчора був один з найскладніших днів у моєму житті... Вчора я на власні очі побачила мій рідний Ірпінь і наслідки жахливого вторгнення російських військ в Україну!! Моє рідне місто. Коханий. Земля мого дитинства і теплих спогадів", - поділилася співачка.

Знаменитість близько місяця після початку війни мовчала і не висловлювалася публічно проти дій Кремля, але потім зважилася і почала активно допомагати рідній країні. Тепер же Лобода на власні очі побачила, що накоїла і продовжує творити Росія.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Зруйновані будинки, вм'ятини від гусениць танків, пробоїни від ракет, численні пошкодження від осколків і кулеметів, вщент згорілі будинки, знищений будинок культури. Всередині тільки застиглий жах і холод...", - додала зірка.

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва відкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить: "Щоранку...".

Також ми писали, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал повідомляв, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".