Журналістка і популярна ведуча новин ТСН Марічка Падалко показала подорослішав сина Михайла і захопилася його успіхами. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічка Падалко приділяє чимало уваги своїй сторінці в соцмережах, де регулярно радує шанувальників новими кадрами з життя. Також ведуча тримає українців в курсі всіх подій, періодично публікуючи важливі новини.

Марічка Падалко. Фото: скрін youtube
Марічка Падалко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведуча показала підрослого сина Михайла. Марічка Падалко розповіла, що він успішно закінчив 9-й клас. За її словами її син обожнює історію і домігся з цього предмету чималих висот. Наприклад, ще до повномасштабної війни він зайняв призове місце на змаганнях з цього предмету.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Міша сьогодні офіційно закінчив 9-й клас. В нього всі ці роки була найкращий класний керівник Маргарита Геннадіївна Гошко, яка закохала його в історію, в тому числі в українську. І за кілька днів до війни він встиг посісти призове місце на міських змаганнях з цього предмету", - поділилася телеведуча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, медійний фронт: зірка ТСН Марічка Падалко показала в яких умовах доводиться працювати під час війни.

Також наш портал інформував, Анна Трінчер розповіла про токсичні стосунки з чоловіком на 15 років старшим за неї: "На п'ятий день переїхала до нього, як у вирі".

Крім того, наш портал повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".