Відомий український актор, комік і зірка "Квартал 95" Євген Кошовий відверто зізнався, чому не вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Батьківщину. Про це він розповів в інтерв'ю Даніелю Салему.

З початком повномасштабного вторгнення Росії багато українських знаменитостей змінили мікрофони на автомати і пішли захищати рідну країну від окупанта. Хто вступив до лав ЗСУ, хто бореться зі злом у лавах тероборони. Інші зірки виконують не менш важливу місію - підтримують бійців як морально, так і матеріально, влаштовуючи благодійні концерти та збори.

Євген Кошовий, фото: Instagram
Євген Кошовий, фото: Instagram

Так, Євген Кошовий зізнався, що на його адресу часто летять питання, чому він не на передовій. Він зазначив, що не пішов воювати, оскільки від нього просто не буде ніякої користі на фронті, оскільки у нього відсутній досвід. За словами артиста довго на війні він не протримався б, а зараз має можливість підтримувати бійців, що активно і робить разом з колегами по цеху.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мене ніяких навичок немає, нічого. Мене в перший же день ловить снайпер і стріляє. І чим я допоміг країні? Нічого. Тільки хейтери хайпуватимуть на цьому і казатимуть: фух, слава богу він помер", - поділився Євген Кошовий.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".

Також наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва відкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить: "Щоранку..."

Крім того, наш портал інформував, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про переломний момент у своєму житті: "Пишаюся".