Вова Остапчук не приховує спілкування Кіркоровим

Про це він розповів ведучому Славі Дьоміну в програмі "Слава+".

Філіп Кіркоров. Фото: Youtube
Філіп Кіркоров. Фото: Youtube

Як з'ясувалося, спілкування Остапчука та Кіркорова почалося під час його участі у проєкті "Танці з зірками". Тоді Філіпп йому написав, що вболіває за його пару та навіть проголосував за нього під час проєкту.

Ведучий почав з того, що відомо про орієнтацію Кіркорова та спитав:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Скільки разів Кіркоров натякав тобі, що ти подобаєшся йому як чоловік?"

Остапчук сказав, що відповідь на це питання негативна, жодного разу:

"Я не пам'ятаю, щоб ми заходили на цю тему. Можливо якісь в переписці тіпа жарти були цю тему. Але так щоб прямо хтось комусь пропонував та не - брєд. Ну він же прекрасно знає, що в мене дружина, сім'я, я точно не з цих людей", - сказав він.

У розмові Остапчук підкреслив, що він абсолютно толерантна людина та ставиться з повагою до будь-якої орієнтації. Також він зауважив, що конкретно на цю тему він не спілкувався з Кіркоровим, вони обговорювали Олю Полякову та інших спільних знайомих.

Нагадаємо, Христина Горняк показала, як "спокушає" Вову Остапчука перед сном: "Хочеш понюхати?"

До слова, Христина Горняк та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком незважаючи на війну: "Добудуємо і будемо жити"

Раніше ми писали, що Вова Остапчук поринув у спогади і розповів про небезпечне захоплення в юності: "Поки не посадили"