Лідер гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон часто записує всілякі відеозвернення до шанувальників на Youtube.

Зовсім недавно пенсіонерка давала інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху". Там вона розповіла багато різних речей, включаючи навіть пережиту смерть коханого чоловіка, яку вдалося легше перенести, так як Наталя вже стикалася з серйозними втратами - кілька років тому загинув її син.

Наталія Фаліон, фото: Instagram
Наталія Фаліон, фото: Instagram

Судячи з опублікованого нещодавно відео в TikTok продовжує жити і радіти.

Ніяких слів в цьому ролику немає - на тлі грає пісня "Лісапетного батальйону" під назвою "Я просто королева". Стоїть вона, біля молодої дами, і танцює руками.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наталія Фаліон, кадр з відео: YouTube
Наталія Фаліон, кадр з відео: YouTube

"А у мене є фотографії з талантів де я мала, а Наталя взагалі не змінилася", "Передайте їй, що моя бабуся її затята фанатка!", "Передай, що дуже любила її в 7 років і ≈ в 2017 або 2018 (точно не пам'ятаю) була на концерті у Львові", - пишуть користувачі в коментарях.

@falion4ik_

#цветглазэффект #рекомендации #япростокоролева #богиня #лісапеднийбатальйон

♬ оригинальный звук - Madam_nadin

Нагадаємо, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон зізналася, як пережила смерть чоловіка: "Таке щастя..."

Як повідомляв "Знай.ua", солістка групи "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла про важку хворобу внучки і сварки з дітьми

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон порівняла себе з Мавпою: "А я таки краще"