Відома українська співачка Оля Цибульська скупалася під дощем і розповіла про незвичайний спосіб омолодження. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська встигає не тільки займатися побутовими дрібницями і виховувати сина, а й вести сторінку в соцмережах. Зірка регулярно радує шанувальників новими відео і фото з життя, а також ділиться думками і планами.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість несподівано для себе відкрила спосіб омолодження. Оля Цибульська вийшла прогулятися під дощем і зазначила, що після нічних повітряних тривог знову на "емоційних гойдалках". За її словами гойдалки символізують дитинство і пожартувала, що старість їй поки точно не загрожує з такими регулярними "сеансами омолодження".

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Після нічних сирен ми знову всі на емоційних гойдалках. Давайте скажемо собі, що гойдалки - символ дитинства. Значить постаріємо нескоро. А переможемо - точно!",- пожартувала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Цибульська розкрила лист дівчинки з Херсона і дізналася, що там коїться: "Тепло і весело нам було..."